FOLLOWERS

Apa kelebihan Elysyle Corpsdereve DX berbanding pakaian dalam pelangsing yang lain ??

Ramai yang tak tahu (ceh, typical je ayat kan? Jgn berhenti! Baca la lagi.. :D).
Tengok harga je, terus tolak.
Dyan nak bawak you all untuk fikir tentang jangka masa panjang.
Bukan calang-calang barang yang boleh saja-saja kita jual mahal.
Sudah pasti bersesuaian dengan kualiti nya.
Percaya atau tidak, ada jaminan, there's guarantee that ELYSYLE CORPSDEREVE DX tahan sehingga melebihi 10 tahun !!
Keselesaan nya ? Macam tak pakai corset pun.. You can run, jump, stretch! Do all work all day without feeling uncomfortable!

Sebab apa? Kat bawah nanti ada diterangkan tentang material dan jahitan pakaian ini..


KELEBIHAN ELYSYLE CORPSDEREVE DX BERBANDING PAKAIAN DALAM LAIN YANG SEUMPAMA DENGAN NYA..

ELYSYLE CORPSDEREVE DX memberikan kesan mengkagumkan serta-merta kepada pemakainya !!

ELYSYLE CORPSDEREVE DX mampu menegang, menganjal & memontokkan payudara wanita yang kecil, mengendur & menggelebeh sepantas 2 minit selepas memakainya !!

ELYSYLE CORPSDEREVE DX mempunyai fabrik dan tenunan yang sangat luarbiasa dan menarik dan memang kelihatan amat berbeza dari segi design, warna dan kesannya kepada pemakai.

Pemakaian ELYSYLE CORPSDEREVE DX Menegapkan Bentuk Tubuh supaya menjadi lebih sempurna dengan 3 langkah pengalihan lemak iaitu MENOLAK, MELETAK & MENGUNCI lemak di posisi dan tempat yang betul.

Rata-rata prospek yang mencuba ELYSYLE CORPSDEREVE DX buat pertama kali pasti akan terpukau keasyikan dan pasti akan terus membuat belian produk ini !!

Ok, yang ni 18 ke atas ye, untuk yang dah berkahwin, ELYSYLE CORPSDEREVE DX sangat sesuai dipakai sebelum pasangan 'bersama'.

Potongan & design ELYSYLE CORPSDEREVE DX adalah sangat seksi dan menawan !! Si dia pasti tidak berkedip melihat anda di depan mata.



Each Elken DX Foundation Lingerie Set is meticulously stitched together from 189 pieces of customised fabric under the expertise of 81 experienced seamsters using 156 different stitching processes.
*klik gambar utk view yang lebih jelas.


MATERIAL: made of Egyptian Cotton.
(THE most expensive cotton in the world !!)

Kelihatan Hebat dari Setiap Sudut

Mengapa sesetengah pakaian kelihatan hebat pada orang lain tetapi bukan pada diri kita? Anda boleh menyalahkan baka, makan tengah malam yang tetap malah penuaan, tetapi adakah terdapat penyelesaian sebenar?

Dengan rekaan ergonomik Corpsdereve DX, anda bukan sahaja dapat menyaksikan suatu transformasi segera, malah dengan penggunaan tetap, lemak badan anda boleh dialihkan dan ditempatkan semula pada lengkungan menawan.

Corpsdereve menggunakan teknologi Imbasan Garisan Badan dan peralatan pengukuran tekanan untuk mendapatkan sudut 3-D badan manusia. Ia kemudian menentukan daya hubungan ideal bahagian badan untuk kesan pembentukan optimal dan keselesaan. Perisian rekaan berkomputer yang berkuasa serta proses Pengilangan Berasaskan Komputer kemudiannya mencipta satu model ergonomik yang sahih dengan data berkomputer untuk pemotongan-persis fabrik yang berkelajuan tinggi. Tambahan, setiap set Corpsdereve memerlukan 156 proses jahitan yang berlainan di bawah kepakaran 81 orang jurujahit yang berpengalaman.

Berasa hebat secara dalaman dan luaran dengan rekaan les dinamik Corpsdereve DX yang menggunakan teknologi jahitan canggih dari Eropah. Net kuasa yang mengandungi kapas lembut direka untuk pelbagai bahagian menawarkan keselesaan muktamad, keanjalan dan ketahanan. Alami kuasa transformasi dengan Corpsdereve DX dan memiliki potongan badan sempurna hari ini!






Ada banyak lagi yang menarik yang anda akan dapati apabila anda memakai ELYSYLE CORPSDEREVE DX!

Badan lebih subur.
Badan lebih sihat.
MUDAH dan berkesan.
Secara semulajadi dan SELAMAT.
Tanpa perlu berlapar.
Tidak sakit atau rasa sakit.
Tanpa perlu bersenam. (Sesuai untuk orang yang sibuk bekerja)
Memecah lemak degil dengan mudah !!
TAK PERLU NAK BERDIET teruk2 sangat... smpi berlapar bagai.. tak perlu..
Terlalu selesa untuk melakukan apa saja !!
Menegangkan payudara yang dah jatuh atau mengendur.
Jadi lebih bertenaga.
Selepas bersalin, dalam PANTANG, tak payah dah nak bedung-bedung, barut-barut..
Takde Side Effect yang bukan-bukan..


FREE FITTING and consultation..
JOM!! Just give me a call or sms. (Dyan 019 66 585 99)
Around KL, Selangor, Perak & Kedah.. Tempat lain kite still boleh tolong, Dun worry..



No comments: